Előfizetői tartalom

Koronavírus: megérkezett a friss magyar járványadat

Portfolio
Az elmúlt héten összesen 4 431 új fertőzöttet igazoltak és elhunyt 73 beteg. Jelenleg 749 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 10-en vannak lélegeztetőgépen - számolt be a kormányzati koronavírus portál. Az elmúlt héten 6813 fő kapta meg a negyedik oltását, elsőből 191, másodikból 188, harmadikból 727 oltást vettek fel.

A hazai járványügy 4431 fertőzöttet azonosított az elmúlt egy hétben, naponta átlagosan 633 beteget találtak, kevesebbet, mint az előző két hétben, amikor átlagosan 861 koronavírussal fertőzött beteget fedeztek fel. Az elmúlt egy hétben összesen 73-an veszítették életüket a koronavírus okozta betegséggel összefüggésben, az elhunytak száma a járvány kezdete óta ezzel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés