Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: csúszunk bele a háborúba, még nem lőnek ránk, de veszélyes dolgot művelünk

Portfolio
Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió reggeli műsorában a orosz-ukrán háború kapcsán kifejtette: a szabály az, ha háború van a szomszédodban, te sem érezheted magad biztonságban. Szerinte Európa és vele Magyarország csúszik bele a háborúba. Kijelentette azt is, hogy ha lesz kilencedik szankciós csomag, akkor az atomenergia kérdésében mentességet fogunk elérni. Az elszálló árak kapcsán jelezte, nem lehet minden termék árstopos, mert akkor visszatérnénk a kommunizmusba, és összeomlana a gazdaság. A miniszterelnök a kormány szerkezeti átalakításáról is beszélt, Lantos Csaba és Palkovics László szerepéről.

2022. november 18. 07:54 Mi lesz Lantos Csaba feladata? Amikor kitárazzuk a gázt, akkor tavasszal ezt újra kell tölteni. Tengerrel nem rendelkező ország vagyunk, ezért tavasszal, ha a déli (török) áramlat működik, akkor déli irányból fel tudjuk tölteni a gáztárolókat, és megoldjuk...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái