Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: csúszunk bele a háborúba, még nem lőnek ránk, de veszélyes dolgot művelünk

Portfolio
Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió reggeli műsorában a orosz-ukrán háború kapcsán kifejtette: a szabály az, ha háború van a szomszédodban, te sem érezheted magad biztonságban. Szerinte Európa és vele Magyarország csúszik bele a háborúba. Kijelentette azt is, hogy ha lesz kilencedik szankciós csomag, akkor az atomenergia kérdésében mentességet fogunk elérni. Az elszálló árak kapcsán jelezte, nem lehet minden termék árstopos, mert akkor visszatérnénk a kommunizmusba, és összeomlana a gazdaság. A miniszterelnök a kormány szerkezeti átalakításáról is beszélt, Lantos Csaba és Palkovics László szerepéről.

2022. november 18. 07:54 Megosztás Mi lesz Lantos Csaba feladata? Amikor kitárazzuk a gázt, akkor tavasszal ezt újra kell tölteni. Tengerrel nem rendelkező ország vagyunk, ezért tavasszal, ha a déli (török) áramlat működik, akkor déli irányból fel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés