FONTOS Kiszivárgott Donald Trump súlyos terve - Ez Magyarországot is érintené
 
Előfizetői tartalom

Aggódnak az MVM dolgozói a bértárgyalások miatt

Portfolio
MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség aggodalommal tekint az MVM Zrt. képviselőivel történő bértárgyalásokra, mert nem látja azt a szándékot, hogy a munkáltató a korábbi megállapodás szellemének megfelelően a munkavállalók helyzetét érdemben kívánná rendezni. A bértárgyalás eredményét több mint 15 ezer munkavállaló kíséri figyelemmel, mindeddig csalódottan - írja a LIGA Szakszervezetek közleménye.

Az MVM TSZSZ javaslata szerint a  2021-2022-2023. évekre szóló MVM csoportszintű bérmegállapodásban rögzítésre került a bérmegállapodás évenkénti tartalmi felülvizsgálata.  Rögzítésre került, hogy a bérmegállapodás felülvizsgálatánál figyelembe kell venni a gazdasági mutatók alakulását és meg kell állapodni a következő év bérfejlesztés szabályairól. Továbbá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés