Előfizetői tartalom

Fordulóponthoz érkezett a koronavírus elleni harc Németországban

Portfolio
A tizenhat közül a két tartományban, Baden-Württembergben és Bajorországban megszűnt a koronavírus-fertőzöttek elszigetelési kötelezettsége, de több tartomány hasonló lépéseket fontolgat. Sok egészségügyi szakértő támogatja az enyhítést, de Karl Lauterbach szövetségi egészségügyi miniszter fenntartaná a szigorú intézkedéseket - írja az infostart.hu.

A megbetegedések száma az elmúlt hetekben nem növekedett Németországban, a korábban előre jósolt késő őszi, illetve téli hullám még nem köszöntött be. Ez is magyarázza, hogy egyes tartományok most a járvány visszaszorításának új módszerével kísérleteznek, amelynek a fertőzöttek személyes felelősségvállalásán alapul. Az élen járó két tartományban ennek megfelelően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés