Előfizetői tartalom

Újabb településeken lehet gond az üzemanyagellátással - friss lista érkezett!

Portfolio
A mai naptól a Mol 194 kis kútra nem szállít üzemanyagot, az átmeneti korlátozások határozatlan időre szólnak, a döntésnek több oka is van, például az, hogy karbantartási munkákat kell végezni a Dunai Finomítóban. A Független Benzinkutak Szövetsége (FBSZ) szerint országos üzemanyaghiány jön, így közzétették listájukat azokról a településekről, ahol üzemanyaghiány várható. A listát most újabb településekkel aktualizálták.

A FBSZ szerint a következő településeken lehet még üzemanyaghiány: Kisszállás, Mélykút, Öregmajor, Tiszadob, Bágyogszovát, Balassagyarmat 2, Cserszegtomaj, Derecske, Egyed, Gellénháza, Görbeháza, Gyenesdiás, Kalocsa, Zalakomár Tegnap az FBSZ alábbi településekről közölt listát: Berhida, Gödöllő, Nyíregyháza-Sóstófürdő, Hajduböszörmény, Demecser, Besenyőtelek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés