Előfizetői tartalom

Mégis mit művel a koronavírus Magyarországon? Ezek most a legfertőzöttebb megyék

Portfolio
Háromszor annyi új fertőzött, két és félszer annyi kórházi beteg, másfélszer annyi haláleset, mint tavaly ilyenkor – írtuk a járvány aktuális állásáról október közepén. Azóta pozitív fordulat történt, és immár minden mutatóban jobban áll Magyarország az elmaradt őszi „járványhullámban”, mint 2020-ban vagy 2021-ben. Hogy nem csak a gyatra tesztelési gyakorlat áll a pozitív fordulat mögött, azt a kedvező kórházi adatok is bizonyítani látszanak. Cikkünkben bemutatjuk a megyei adatokat.

4098 új fertőzöttet és 61 halálesetet regisztráltak a múlt héten a hazai koronavírus-járványban, mindkét adat további csökkenést jelez. A kórházban ápoltak száma azonban 749-ről 770-re, a lélegeztetőgépen lévőké 10-ről 11-re emelkedett – derült ki szerdán reggel a koronavirus.gov.hu-n közzétett heti adatokból. Az már elsőre megállapítható volt, hogy a járványgörbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés