Előfizetői tartalom

Megszólalt Orbán Viktor a visegrádi négyek találkozóján

MTI
A visegrádi négyek kormányzói csúcstalálkozóján, Kassán beszélt nemrég Orbán Viktor, a kormányfő többek között elmondta, hogy minden akadály elhárult az Európai Bizottság és Magyarország között, ami a megállapodást eddig hátráltatta. Orbán hangsúlyozta továbbá, hogy a visegrádi négyeknek szerinte továbbra is van jövője, illetve hogy Magyarország támogatja Ukrajnát pénzügyileg, de azt nem támogatja, hogy az Európai Unió eladósítsa magát.

A kormányfő a V4-es miniszterelnökök közös sajtótájékoztatóján kifejtette: 17 pontból álló csomagról egyeztek meg az Európai Bizottsággal, "ők megmondták, hogy mit akarnak", aztán "ezeket konkretizáltuk, és ezeket végrehajtottuk", mondta Orbán. Közölte: most azt várják, hogy a november 30-án esedékes bizottsági ülésen döntsön a testület. "Mi mindent teljesítettünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés