Előfizetői tartalom

Havi 10-25 ezer forintot költenek a magyarok mentes, diétás élelmiszerekre

Portfolio
Több mint 10 ezren töltötték ki azt a kérdőívet, amely azt térképezte fel, hogy az étkezésekkel összefüggő érzékenységek milyen mértékben és módon érintik a lakosságot. A Szafi felmérésből kiderült, hogy a válaszadók nagyjából 85 százaléka követ valamilyen speciális étrendet, háromnegyedük pedig legalább havonta 10 ezer forintot költ mentes, diétás termékekre - derül ki a társaság közleményéből.

A Szafi Products Kft. kutatásában arra kereste a választ, hogy a lakosságot milyen mértékben érintik az étkezést befolyásoló betegségek, illetve, milyen – mentes - trendeket és szokásokat követnek.A több, mint tízezer fő bevonásával készült felmérés beszédes adata, hogy a válaszadók több, mint 85 százaléka követett – a kitöltés pillanatában - valamilyen speciális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés