neymar brazília
Gazdaság

Neymar számára véget ért a focivébé?

Portfolio
Brazília a focivébé csütörtöki játéknapján 2-0-ra nyert Szerbia ellen - de a brazilok öröme nem lehet felhőtlen: a sztárcsatár Neymar megsérült, könnyek között hagyta el a pályát.

A szupersztár Neymar könnyek között hagyta el a pályát, miután a mérkőzés vége felé ütést kapott a lábára, a képek alapján rosszul fordulhatott be a bokája a kemény szerelés hatására. Neymar a 80. percben kénytelen volt elhagyni a pályát. A PSG 30 éves játékosa a földre került a szerelés után, azonnal úgy tűnt, hogy megsérült a jobb bokája, amit a brazil orvosi stáb azonnal kezelt.

Neymar ellen az egész mérkőzés alatt kilencszer szabálytalankodtak, ami a tornán egy ember ellen elkövetett szabálytalanságok számát tekintve rekordnak számít.

"Neymarnak a jobb bokája sérült, a kispadon azonnal megkezdtük a kezelését" - mondta a brazil csapatorvos a meccs után az ESPN beszámolója szerint.

Neymar folytatja a fizioterápiát, de most 24-48 órát kell várni a pontosabb értékelésre. "Nincs MRI-vizsgálat betervezve, de holnap újabb értékelést fogunk végezni. Várnunk kell, és nem nyilatkozhatunk elhamarkodottan" - tette hozzá az orvos, de azért gyorsan tett egy elhamarkodottnak is tűnő nyilatkozatot is:

Biztosak lehetünk benne, hogy Neymar játszani fog a világbajnokságon. Ebben teljesen biztos vagyok. Játszani fog a világbajnokságon.

Az MTI tudósítása szerint a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Tite reményét fejezte ki, hogy Neymar sérülése rendbe jön, és a vb hátralévő részében is számíthatnak a játékára.

Nem is láttam, ahogy Neymar megsérült, de megvolt benne az elhivatottság, hogy leküzdje a fájdalmát. Még engem is becsapott

- mondta.

Neymar közösségi oldalán annyit üzent a brazil csapat szurkolóinak, hogy bízzanak benne, illetve abban, hogy sérülése ellenére minden rendben lesz vele.

Címlapkép: Michael Reaves/Getty Images

richter4_forras_richter
GettyImages-502361474
eu európai unió brüsszel
Tematikus PR cikk
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Díjmentes online előadás
December eleji részvénymustra, aktualitások, grafikonok, értékeltségek.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Könyvelő munkatárs

Könyvelő munkatárs
2022. november 30.
Agrárszektor Konferencia 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
eu európai unió brüsszel