Előfizetői tartalom

Balatoni horgászjegyárak 2023: sokakra fájdalmas drágulás vár egy új, igazságosabb rendszerben

Portfolio
A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. a VIII. Balatoni Horgász Konferencián jelentette be döntését, miszerint a balatoni horgászjegyek esetében differenciált áremelést hajtanak végre 2023-tól. Összeszedtük a horgászjegyek 2022-es állapotával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat; és mutatjuk, mi vár a balatoni horgászokra a jövő évtől, hogyan alakul át a horgászjegyek rendszere, mi és mennyivel lesz drágább. A cikkben található táblázat által a horgászjegy árak 2023-as alakulását is tanulmányozhatod.

Balatoni horgászjegy áremelés 2023-tól A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. saját közvéleménykutatását is alapul véve úgy döntött, hogy a piaci viszonyok miatt átlagosan indokolt 25-30%-os áremelés helyett az életkor és a fogási esélyek szerint differenciált áremelést hajt végre 2023-tól. A VIII. Balatoni Horgász Konferencián kiemelték: 2011 és 2019 között nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés