Előfizetői tartalom

Dübörög az óriási vízprojekt Debrecenben, amely a Tisza vizéből oldaná meg a vízhiányt

MTI
Jól halad a Debrecen és környéke vízhiányának mérséklésére, illetve a vizek térségben tartására hivatott Civaqua-program megvalósítása - hangzott el kedden azon a projektbemutató szakmai találkozón, amelyen arról számoltak be, hogy félidejénél tart a Tisza vizét a Keleti főcsatornán keresztül Debrecenbe vezető projekt első ütemének kivitelezése.

A Környezeti és energiahatékonysági operatív program (Kehop) keretében, 15,748 milliárd forintos vissza nem térítendő európai uniós és hazai támogatásból épül a Civaqua program első üteme Debrecenben. A Civaqua-Tócó projekt keretében a Debrecentől nyugatra fekvő Tócó vízfolyás revitalizációja, új életre keltése történik meg. A fejlesztést az Országos Vízügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés