Előfizetői tartalom

Kitört a cukorhiány: Budapesten és vidéken is érdemes korán kelni, ha még vásárolnál

Portfolio
A budapesti és a vidéki üzleteket járva is az látszik, hogy lassan hiánycikknek számít a hatósági áras kristálycukor, a cukorhiány pedig nem csak a kisboltokat érinti, hanem a nagyobb üzletláncokat (Aldi, Lidl, Tesco, Spar, Penny) is - írta tudósításában a Telex. A portál több fővárosi, vidéki nagyvárosi és kistelepülési boltot bejárva számolt be az üzletekben tapasztalható állapotokról, az eladók és a vásárlók hozzáállásáról. Egyes budapesti és vidéki üzletekben arra buzdítják a vásárlókat, hogy keljenek korán, mert nyitáskor juthatnak cukorhoz. A helyzetre a Spar és a Tesco mellett a Penny is reagált. A Penny szerint átmeneti készlethiány előfordulhat a cukor esetében, de ez nem lesz hosszabb, mint máskor.

Cukorhiány Budapesten Fogjon meg gyorsan két csomaggal, mert lehet, hogy aztán napokig nem lesz! – mondta az egyik budapesti Sparban dolgozó eladó, amikor a Telex tudósítója a hatósági áras kristálycukor iránt érdeklődött. Egyetlen csomag árválkodott a polcon, a piaci áras kockacukorból és nádcukorból nem volt hiány. Az eladó előhozott a raktárból egy tízes pakk kristálycukrot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés