Előfizetői tartalom

Megállni tilos tábla és a várakozni tilos tábla: fájdalmas tízezreket úszhatsz meg, ha tisztában vagy ezekkel

Portfolio
Zavarba hoz a megállni tilos és várakozni tilos tábla? Mutatjuk, mi a különbség a két közúti jelzés között, és azt is, honnan tudhatod, meddig érvényes egy megállni tilos tábla, illetve egy várakozni tilos tábla. Érdemes tisztában lennünk azzal, hogy hol tilos megállni és hol tilos várakozni, illetve mennyi ideig tehetjük ezt, mivel ezek eltévesztése hatalmas pénzbírságot vonhat maga után. Összeszedtük, mekkora pénzbírságot jelent különféle esetekben a megállni és várakozni tilos tábla büntetés.

A megállni tilos és a várakozni tilos tábla két nagyon hasonló, könnyen összetéveszthető közúti jelzés, ezért a hétköznapi tapasztalatok alapján a KRESZ-vizsga ellenére a kezdő sofőrök mellett még a gyakorlottabb vezetők számára is zavart okoznak. Érdemes tisztában lennünk azzal, hogy hol tilos megállni és hol tilos várakozni, illetve mennyi ideig tehetjük ezt, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés