Előfizetői tartalom

Benzinkáosz Magyarországon: jó hír érkezett a legfőbb problémáról

Portfolio
A Mol százhalombattai finomítója váratlanul elhúzódó karbantartási munkák miatt továbbra is csökkentett kapacitással üzemel, részben ez vezetett a jelenlegi üzemanyaghiányos helyzet kialakulásához Magyarországon. A legfrissebb kormánykommunikáció értelmében január 1-től csak akkor tudják fenntartani a benzinárstopot, ha egyéb feltételek teljesülése mellett a finomító folyamatosan működik, éppen ezért korántsem mindegy, hogy mikor tud ismét teljes kapacitáson működni az üzem - most ezzel kapcsolatban jutottunk friss információhoz.

A Mol dunai finomítójával kapcsolatban az olajcég elmondta nemrég a Portfolionak, hogy a karbantartást eredetileg áprilisról halasztották el a nyári-őszi időszakra, a háború ugyanis masszívan befolyásolta az ellátásbiztonsági helyzetet és a kilátásokat, a kötelező, rendszeresen végzett karbantartást azonban muszáj volt előbb-utóbb meglépni, hiszen egy ilyen összetett...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái