Előfizetői tartalom

Csúnya baki: Európa legnagyobb sportfogadó irodája hatalmasat bukott egy régi kedvezménye miatt

Portfolio
A nagy-britanniai bet365, Európa legnépszerűbb online fogadóirodája közel 6 millió fontot (közel 3 milliárd forintot) volt kénytelen visszafizetni játékosainak az első három világbajnoki döntetlen után. Ez az összeg jelenleg akár a 10 millió fontot is megközelítheti, köszönhetően egy évek óta létező fogadási ajánlatnak - írta meg a gamblinginsider.com.

Az üzemeltető 0-0 pénzvisszafizetési garanciás ajánlata alapján a fogadók visszakapják a pénzüket, ha az adott esemény gól nélküli döntetlennel zárul. Korábban ez az ajánlat csak a Pontos eredmény, Félidő/játékidő vagy Scorecast elnevezésű piacokra vonatkozott, azonban a világbajnokság idejére további fogadási piacokkal bővült, többek között az első/utolsó/bármikor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés