Előfizetői tartalom

Váratlanul új rezsirendelet jelent meg kedd este

Portfolio
Váratlanul új rezsirendelet jelent meg kedd este a Magyar Közlönyben, amely értelmében 2023-ban év közben nem lehet emelni a lakossági felhasználók rendszerhasználati díjait, emellett pedig a nem lakossági fogyasztók esetében a magasabb feszültségszinteken legyen nagyobb arányú a rendszerhasználati díjak növekedése. A friss kormányrendelet értelmében azokat a kisfeszültségű idősoros csatlakozású felhasználókat, akik az egyetemes szolgáltatásra jogosultak körébe tartoznak, 2023. január 1-től profil elszámolásúnak kell tekinteni.

A késő este megjelent Magyar Közlönyben található 484/2022. (XI. 29.) kormányrendelet szerint a 2023. január 1. és 2023. december 31. közötti időszakra vonatkozó villamos energia rendszerhasználati díjakat akként kell megállapítania lényegében a következő napokban a Magyar Energetikai és Közmű-Szabályozási Hivatalnak (MEKH), hogy a díjmegállapítás nem eredményezheti...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái