Előfizetői tartalom

„Aki létrehozza az értéket, megteremti a profitot”

Portfolio
A pozitív élményszerzés fontossága számos területen válik egyre hangsúlyosabbá, lassan már az élményalapú munkahely fogalma sem tűnik teljesen idegen kifejezésnek. Magonyi Andreas Zsolt kommunikációs és gazdaságpszichológiai szakemberrel, az „Üzlet, kultúra és tudomány” társaság egyik alapítójával beszélgettünk a kulturális értékteremtésről és a művészeti élmények multifunkciós hatásairól.

A kulturális értékteremtés folyamatában a szervezeti kultúra, a művészeti élménypiac és a fenntarthatóság is szoros kapcsolatban áll egymással. Honnan jött a társaság ötlete, milyen célokat fogalmaztak meg, hogyan kapcsolják össze ezeket a fogalmakat? Az elmúlt években az „Üzlet, kultúra és tudomány” társaság tagjaival – orvosokkal, közgazdászokkal, pszichológusokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés