Előfizetői tartalom

Megjelent a MEKH távhőszektorról szóló kiadványa

Portfolio
Megjelent a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) és a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének (MaTáSzSz) közös kiadványa, amely a magyar távhőszektor 2021. évi működési adatait összegzi. Az idén nyolcadik alkalommal összeállított kiadvány többek között bemutatja a hazai távhő működési modelljét és a legfontosabb országos távhőadatokat.

Magyarországon több mint másfél millió ember él mintegy 650 ezer távfűtéses lakásban, a távhővel ellátott települések száma 2021-ben megközelítette a százat. A MEKH és a MaTáSzSz most megjelent statisztikai kiadványának adataiból kiderül, hogy a lakossági díjfizetők száma továbbra is egyenletesen emelkedik és a hőértékesítés is növekedett 2020-hoz képest. A felhasznált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés