Előfizetői tartalom

Megrázó felvétel: Törökország beintett mindkét oldalnak, ekkora a baj az ország partjainál

Portfolio
A hajózási ügynökségek jelentése szerint, pénteken 20 darabra nőtt a Fekete-tengeren a Földközi-tenger felé tartó és a török fennhatóság alatt álló Boszporusz-szoroson átkelésre várakozó olajszállító tartályhajók száma. Nyugati és török tisztviselők tárgyalásokat folytatnak az ottani korlátozás feloldására irányuló lépésekről – írta meg a Reuters.

A Reuters által közzétett felvételeken látszik, hogy rengetek nyersolajat szállító hajó, köztük a Green Trader és az Advantage Angel csütörtökön Isztambul partjainál ragadtak. A G7-országok csoportja, az Európai Unió és Ausztrália megállapodott abban, hogy megtiltják a hajózási szolgáltatóknak, például a biztosítóknak, hogy biztosítást nyújtsanak az olyan orosz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés