Előfizetői tartalom

Megtudtuk: a kormány meghosszabbítaná az árstopot!

Portfolio
A kormány meg kívánja hosszabbítani az élelmiszerár-stopot - értesült a Portfolio. Forrásaink szerint a legutóbbi kormányülésen már tárgyalták is kérdést, az élelmiszerárak befagyasztása pedig nagy támogatottságot élvez kormányzati körökben. Az árstop jelenleg december végéig van érvényben, ám a kormány azzal "kedveskedne" a fogyasztóknak, hogy húsvétig fenntartja.

Még jövő áprilisban is velünk lehet az élelmiszerár-stop a Portfolio információi szerint. Több forrásból úgy tudjuk, hogy a jelenleg decemberig tartó árstopot nem szüntetnék meg az év végével, hanem legalább húsvétig fenntartanák. Kérdéseinkkel megkerestük a Miniszterelnöki Kabinetirodát is, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket. Kapcsolódó cikkünk 2022. 12....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés