Előfizetői tartalom

Minimálbér 2023: megvan a megállapodás, ennyi lesz a minimálbér összege januártól

Portfolio
A Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) csütörtöki ülésén a feleknek sikerült megállapodniuk arról, hogy mennyi lesz 2023-ban a minimálbér és a garantált bérminimum összege, vagyis mennyivel emelkednek a legalacsonyabb bérek Magyarországon. A részleteket Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár ismertette.

A bejelentés Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár doorstep sajtótájékoztatót tartott csütörtök délután a minimálbér-tárgyalások eredményéről. "Örömmel szolgálhatok, megszületett a megállapodás, a partnerek döntöttek" - mondta az államtitkár, aki szerint fontos és eredményes tárgyalásokon vannak túl. A bejelentés lényege, 2023. január...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés