Előfizetői tartalom

Egyedülálló robotmegoldás, amiért külföldről jönnek Magyarországra a betegek

Mesterséges intelligencia, gépi tanulás, robot asszisztált műtétek: ez nem a távoli jövő és nem is valami távoli ország, hanem a jelen és Magyarország. Domán István ortopédus, a TritonLife egyik kiválósági központjának vezetője avatta be a Portfolio-t egy interjú és fotósorozat keretében a legújabb csúcstechnológiás műtéti technikák részleteibe és világította meg számunkra, hogy milyen előnyökkel járnak ezek a modern eljárások, amelyek szinte egész Európában egyedülállóak. Elmondása szerint a technológia fejlődésével látványos elmozdulás történt a tapasztalat alapú döntéshozataltól az adat alapú döntéshozatal irányába.

Kezdjük a szakmai pályájával és elköteleződésével: miért éppen a térd- és csípőműtéteket választotta? Egyrészt így hozta a sors, másrészt ezek az egyik leggyakrabban végzett ortopéd sebészeti beavatkozások. A térd- és csípőprotézisek beültetések egyre növekvő száma évtizedek óta megfigyelhető tendencia, mely hátterében a társadalom elöregedése mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés