Előfizetői tartalom

A legrosszabbkor kezdett tombolni a tridémia Magyarországon

Portfolio
Bár a legfrissebb, december 12-18. közötti adatok a magyarországi légúti fertőzési betegségekről még nem érkeztek meg, már most látható az idén őszi ijesztő trend. Közel kétszeres tempóban betegszenek a magyarok, rég nem látott számban fordulnak orvoshoz és a még több kontakttal járó karácsonyi ünnepi időszak még csak előttünk van.

Sokan tapasztalhatják azt mikro környezetükben (oktatási intézményekben, munkahelyeken), hogy több a beteg ember, aki nem is tud dolgozni, aki megfertőződött, hőemelkedése, láza van, köhög, fújja az orrát. A hideg téli időszakban természetes, hogy felfut a légúti megbetegedések száma. A friss adatok alapján viszont, amit legyűjtöttünk a Nemzeti Népegészségügyi Központ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés