Előfizetői tartalom

Figyelmeztetnek, pár perc alatt katasztrófává válhat a karácsonyi ünnep - Ezeket a hibákat ne kövesd el!

Portfolio
A karácsonyi időszakban fokozott kockázattal számolhatunk a lakások esetében. A gyertyákkal, koszorúkkal érdemes vigyázni, ugyanis jelentős, akár a szomszédos ingatlant is érintő károk keletkezhetnek, de a többnapos utazást sem tanácsos közzétenni a közösségi oldalakon. Az év végén nemcsak a karácsonyi káresetekkel találkoznak a biztosítók, hanem előkerülnek az év során keletkezett - eddig be nem jelentett – károk is, ez pedig a kiadások jelentős növekedésével vagy az év végi számvetéssel magyarázható – derül ki a Netrisk.hu összeállításából, amely ismerteti azt is, mi a teendő baj esetén.

A karácsonyi szezon minden évben nagyobb figyelmet, óvatosságot követel az ünneplőktől részben a karácsonyfák és adventi koszorúk jelentette fokozott tűzveszély miatt. A karácsonyfatűz nagyon gyorsan pusztít, pár perc alatt leéghet maga a fa, és utána a lakás többi részében is terjedhet a tűz. A Netrisk.hu biztosítóktól származó adatai szerint 2020 és 2021 karácsonyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés