Előfizetői tartalom

Rendkívüli döntést hozott a kormány a 2023-as költségvetésről

Portfolio
Azok után, hogy az elmúlt hetekben a jövő évi büdzsét a köznyelv már rendeleti költségvetésnek nevezte, mert a kormány annak elfogadásával gyakorlatilag kikerüli a parlamentet, most mégis váratlan döntést hozott a kabinet: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerda este közölte az MTI-vel, hogy január közepéig beterjesztik az Országgyűlésnek a költségvetés módosítását.

A miniszter úgy nyilatkozott, hogy a kormány üdvözli, hogy a Költségvetési Tanács egyhangúlag jóváhagyta a költségvetés módosítását. Érdemes azonban azt is felidézni, hogy Matolcsy György aláírása a szokásokkal ellentétben nem szerepelt a KT véleményét bemutató dokumentum végén. A Magyar Nemzeti Bank ezzel kapcsolatban arról tájékoztatta az RTL szerda esti híradóját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés