Előfizetői tartalom

Újra oltási igazolás kell a magyarok körében népszerű országban

Portfolio
Thaiföld hétfőtől újra bevezeti a Covid-19-es beutazási követelményeket az országba repülő külföldiek számára - közölte az ország közlekedési minisztere, mivel a délkelet-ázsiai ország a Kínából érkező turisták várható hullámára igyekszik felkészülni - írja a Bloomberg. FRISSÍTÉS: Egy nap után visszatáncolt a a thai kormány az intézkedések egy részétől.

A thai közlekedési miniszter szerint az országba beutazó felnőtteknek legalább két oltással kell rendelkezniük, vagy azt kell igazolniuk, hogy július óta épültek fel a vírusból. Az oltatlan látogatóknak orvosi szakvéleményre lesz szükségük, amely igazolja az oltások hiányát. A szabályok január 31-ig érvényesek. Ezen túlmenően az olyan országokból érkező látogatóknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés