Előfizetői tartalom

Parragh László: Lassan meg kell tervezni az árstopok kivezetését

Portfolio
Parragh László szerint kezdenek összeállni az árstopok kivezetéséhez szükséges feltételek, kedvezően alakul az infláció és a forint árfolyama, visszaesik a növekedés és a fogyasztás. Az MKIK elnöke a Magyar Nemzetnek adott interjújában azt is elmondta, hogy szerinte egyre kevésbé indokolt a 13 százalékos alapkamat.

A gazdasági folyamatok abba az iránya mutatnak, hogy újra kell gondolni az ársapkák fenntartását - nyilatkozta Parragh László. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerint a kamatcsökkentésben is el kell kezdeni gondolkodni, a beruházásokat visszaveti a 13 százalékos alapkamat. (Az irányadó kamat valójában 18% - a szerk.) Az interjúban Parragh még elmondta, hogy a forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés