Előfizetői tartalom

Hivatalosan kinevezték az Energiaügyi Minisztérium államtitkárait

Portfolio
A frissen felállított Energiaügyi Minisztérium most már hivatalosan is két államtitkárral működik. A kinevezésünk hivatalosan december 1-től érvényes, de Novák Katalin elnök is későn írta alá az erről szóló határozatot, amit még később tettek közzé a Magyar Közlönyben. Más minisztériumokban is változás lesz az államtitkároknál.

Nem okozott meglepetést a csütörtök este megjelent Magyar Közlöny, melynek határozatában megnevezték, hogy kivel is dolgozik együtt Lantos Csaba miniszter a most felállított Energiaügyi Minisztériumban. Ahogy arra a hvg.hu emlékeztet, már a november 24-i országgyűlési bizottsági meghallgatásán közölte a MET-csoporttól érkező tárcavezető, hogy Koncz Zsófia miniszterhelyettessel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés