Előfizetői tartalom

Vezetőkeringő az energetikában: új elnöke van a MEKH-nek

Portfolio
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalról szóló 2013. évi XXII. törvény 6. § (1) bekezdése alapján a miniszterelnök javaslatára a köztársasági elnök kinevezte a Hivatal új elnökét - tájékoztat közleményében a MEKH. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalt 2023. január 16-tól Juhász Edit vezeti elnökként, megbízatása hét évre szól.

A MEKH tájékoztatása szerint Juhász Edit több évtizedes közigazgatási tapasztalattal rendelkezik, jelentős szerepet vállalt többek között az energiahatékonysági irányelv átültetésében. 2016-tól helyettes államtitkárként felelt a nemzeti közműszolgáltatás szabályozási ügyeiért, 2018-tól pedig államtitkárként vett részt az állami tulajdonú energetikai, hulladékgazdálkodási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés