Előfizetői tartalom

Elkezdte visszakérni az állam az autótámogatásokat pár tízezres köztartozásokra hivatkozva

Portfolio
Január 1-je óta nem érhető el a maximum 3 milliós otthonfelújítási támogatás mellett a nagycsaládosok legfeljebb 2,5 milliós újautó-vásárlási kedvezménye sem, ugyanakkor a támogatást már igénybe vevő családosok sem lehetnek nyugodtak. Néhány tízezres köztartozások miatt elkezdte visszakérni az állam az autótámogatást – írja olvasói tapasztalatok alapján a Telex.

A lap egyik olvasóját 2022. október 12-én küldött levélben szólították fel, hogy 15 napon belül fizesse vissza a több mint másfél évvel korábban, négy gyereke után kapott 2,5 millió forintot, mert egy ellenőrzésen megállapították, hogy a támogatási kérelem benyújtásakor köztartozása volt. Erről egyébként büntetőjogi felelősség vállalásával kellett akkor nyilatkozni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés