Előfizetői tartalom

Párezres tétel eljutni a magyar turisták egyik kedvenc országába, ráadásul útlevél sem kell

Portfolio
A Wizz Air újabb törökországi járatokkal bővíti magyarországi kínálatát. A légitársaság választéka Isztambul és Antalya városaival gazdagodik, utóbbi desztináció nem csupán Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz. Jegyek már kaphatók a wizzair.com weboldalon és a légitársaság mobilapplikációján keresztül, olvasható a vonatkozó közleményben.

A Wizz Air idén tavasztól naponta indít járatot Isztambul elsőszámú nemzetközi repülőterére. Ezen felül a tengerpartok rajongói számára jó hír, hogy a társaság idén nyártól Budapestről és Debrecenből is indít járatokat a „török Riviéra” kedvelt nyaralóhelyére, Antalyába. A Wizz Air jelenleg 177 db Airbus A320ceo, A321ceo, A320neo és A321neo típusú repülőgépből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés