Előfizetői tartalom

Kiábrándító jelentés: csak szép szavak voltak, a nyugati cégek szépen üzletelnek Oroszországban

Portfolio
A nyugati vállalatok többsége a szokásos módon folytatja üzleti tevékenységét Oroszországban - derül ki a St. Gallen Egyetem egy friss tanulmányából, ami 2022 novemberig vette számba a vállalatok orosz-ukrán háborúra adott reakcióit. Az uniós cégeknek csak mintegy 8 százaléka vált meg Oroszországtól, a működő nyugati cégek többsége még mindig német.

Az Európai Unióban és a G7-országokban székhellyel rendelkező cégek nagy része továbbra is Oroszországban működik és fektet be - derül ki a nyugati vállalatok tőkebefektetéseiről szóló új tanulmányból, amelyet a Politico szemléz. A Simon Evenett, a St. Galleni Egyetem professzora és Niccolò Pisani, a Nemzetközi Menedzsmentfejlesztési Intézet professzora által összegyűjtött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés