Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: ütnek, vernek, rúgnak, harapnak bennünket

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök ma reggel a Kossuth Rádió műsorában kijelentette: az inflációt le kell törni, az infláció egy közellenség. Február márciusban az infláció csökkenni kezd, és decemberben éves alapon már egy számjegyű lesz - tette hozzá. Azt is aláhúzta, ütnek, vernek, rúgnak, harapnak bennünket, minden eszközt felhasználnak, hogy belekényszerítsenek minket a háborúba. Kifejtette, hogy számításaik szerint a háború miatt ebben az évben Magyarország 3764 milliárd forintot veszít el, ez a GDP 4,8%. A kormányfő fontosabb kijelentéseiről ebben a cikkünkben számoltunk be.

2023. január 27. 07:54 Megosztás Az inflációt le kell törni Orbán elmondta, kétségkívül a tavalyi évben jelentősen emeltük a minimálbért, visszaadtuk a 13. havi nyugdíjat, a családosoknak visszaadtunk egy évnyi befizetett adót, de a napi realitás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés