Előfizetői tartalom

Tényleg visszatérhet idén a teljes rezsicsökkentés?

Portfolio
Bár a gázár jelenleg rég nem látott alacsony tartományban mozog, a tavalyi őrült árak még itt kísértenek, s egyáltalán nem biztos, hogy teljesen megnyugodhatunk. De tartósan alacsony árak mellett visszatérhet-e a rezsicsökkentés? S meddig zsarolhatja még Putyin Európát a gázzal? Gyere el ingyenes online klubrendezvényünkre, tájékozódj és tedd fel kérdéseidet a terület legelismertebb hazai szakértőinek.

Január 31-én 17:30 és 19:00 között újra ingyenes online klubot szervezünk a Portfolio Signature előfizetői program tagjai számára. A rendezvényen az idei év energiapiaci kilátásait elemezzük a szektor vezető szakemberei segítségével. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz, valamint érvényes Signature-előfizetéshez kötött. Mi az a Portfolio Signature online klubesemény?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés