Előfizetői tartalom

Árfixálás jöhet az önkormányzati áramvásárlásoknál is

Portfolio
Lantos Csaba energiaügyi miniszter az önkormányzati szövetségekkel egyeztetett. Az Energiaügyi Minisztérium közleménye szerint az önkormányzati szereplők méltatták az intézményi földgázárak rögzítésének lehetőségét. Továbbá kiderült az is, hogy az egyeztetés résztvevői kiemelt témaként foglalkoztak az intézményi árfixálás lehetőségének esetleges kiterjesztésével az áramszolgáltatásra.

Lantos Csaba az önkormányzati szövetségek számára tartott keddi egyeztetésen elmondta, a nemzetközi energiaválság mindenkit alkalmazkodásra kényszerít, megköveteli, hogy az árak és a fenntarthatóság mellett legalább egyenértékű szempontként vegyük figyelembe az ellátás biztonságát is. Az energiaügyi miniszter hozzátette, a súlyos kihívásokra adható választ minél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés