Előfizetői tartalom

Kezd végre helyreállni a rend a benzinkutakon?

Portfolio
Az árstop kivezetése után egészen hektikusan történt az árazás a hazai benzinkutakon, a beszerzési árakat sokáig érdemben nem követték le a kiskereskedelmi árak. A holtankoljak.hu nemrég közzétett információi szerint azonban kezd helyreállni a rend, szerdán már a nagykerár-változás mértékével változtak a hazai üzemanyagárak, ma pedig várhatóan még tovább csökken a benzin és a gázolaj literenkénti ára.

A holtankoljak.hu közlése szerint szerdán hosszú idő óta a nagykerár változás mértékével változtak a hazai üzemanyagárak, a benzinkutak a bruttó 10 forintos gázolaj ár csökkenést jellemzően érvényesítették a kiskereskedelmi árakban.  Ennek megfelelően ma várhatóan tovább csökkennek a hazai üzemanyagárak, ugyanis a benzin és a gázolaj esetében is árcsökkenés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés