Előfizetői tartalom

Reagált a Belügyminisztérium a Magyar Orvosi Kamara követeléseire

Portfolio
Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Magyar Orvosi Kamara szombati sajtótájékoztatója alkalmával rövid és hosszú távú cselekvési javaslatokat fogalmazott meg a magyar egészségügyi rendszer javítása érdekében, emellett pedig rendkívüli nyomásgyakrolásra szólította fel az orvosokat. A történtekre ma egy sajtótájékoztató keretében reagált a Belügyminisztérium.

Ne írják alá a háziorvosok az új ügyeleti szerződéseket, helyezzék letétbe feladatellátási szerződéseik felmondását, a kórházi orvosok pedig az önkéntes többletmunkájuk felmondását helyezzék letétbe  a kormánnyal folytatandó tárgyalások eredménytelensége esetére – ezt szavazta meg közel egyhangúlag a Magyar Orvosi Kamara szombaton megtartott rendkívüli Országos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés