Portfolio signature

Nagyon nehéz hónapok várnak a magyarokra

Portfolio
Decemberben jelentősen visszaesett a kiskereskedelmi forgalom, és Vámos György, az OKSZ főtitkára szerint a következő hónapok sem hoznak még pozitív fordulatot. Szerinte a bolti infláció januárban tetőzhetett, azonban az év első felében csak lassú mérséklődésre lehet számítani a pénzromlás tekintetében. Úgy véli, ezzel a kormány előtt megnyílik a lehetőség, hogy az árstopok kivezetéséről döntést hozzon.

Az idei első félév ugyanolyan nehéz lesz a vásárlóknak, mint amilyen a tavalyi év vége volt

– mondta a Portfolio-nak Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára a friss kiskereskedelmi adatok kapcsán.

Decemberben jelentősen visszaesett a kiskereskedelmi forgalom a KSH adatai alapján, miután az infláció évtizedek óta nem látott magasságba emelkedett, ami miatt zuhan a dolgozók bérének vásárlóereje.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés