Előfizetői tartalom

Kormánykerék tisztítása: itt vannak a legtutibb tippek ahhoz, hogy tisztítsd és védd meg az autód kormányát

Portfolio
Naponta használod, de lehet, hogy rosszul; ezért most összeszedtük, mire érdemes figyelned a kormánykerék tisztításakor. A kormány tisztítása az autó tisztításának legfontosabb része, hiszen ez az a felület, amihez folyton hozzáérsz, így a te és az autód érdekében is fontos a rendszeres tisztítás, ápolás. Mutatjuk, mik a legfontosabb általános tudnivalók, és milyen különbségek vannak a kormánykerék anyagjától függően.

Az autó belsejének tisztítása Hacsak teljes körű tisztításáról beszélünk, az autó belső terének tisztítása általában meglehetősen egyszerű: porszívózzad ki az üléseket és a padlót, tisztítsd meg az üveget, és törölj le az olyan felületeket, mint a műszerfal, az ajtók, a középkonzol, a váltógomb, a kézifék és a kormánykerék. Egyesek erre egy puha mikroszálas...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés