Előfizetői tartalom

Nincs több hosszabbítás? Kivezetheti a kormány az árstopot

Portfolio
Többször is meghosszabbította az élelmiszerár-stopot a kormány, a napokban ünnepelte egyéves születésnapját az intézkedés. Nagy István agrárminiszter a Napi.hu-nak adott interjújában arra utalt, hogy nincs több hosszabbítás, áprilisban vége lehet az árstopnak. Gulyás Gergely azonban ezt nem erősítette meg a mai Kormányinfón.

Kivezetik-e az árstopot? "A jelenlegi előírások szerint az ársapkák április 30-ig maradhatnak. (...) Most jött el a fordulat, elérheti a csúcsát az árak emelkedése és az is látható, hogy az infláció csökkenhet az elkövetkezendő hónapokban. Ez elsősorban a mezőgazdasági termékek és az energia nemzetközi ára mérséklődésének köszönhető. Ez a folyamat pedig már megteremtheti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés