Előfizetői tartalom

Drágulás jön a boltokban - figyelmeztet a világ egyik legnagyobb multija

Portfolio
Az Unilever - a világ egyik legnagyobb fogyasztási cikk gyártója - közölte, hogy folytatja termékeinek, azaz például mosószerek, szappanok és csomagolt élelmiszerek árának emelését, hogy ellensúlyozza az emelkedő alapanyag-költségeit - számolt be a CNBC. Várakozásaik szerint 2023 második felében jöhet enyhülés az áremelésekkel kapcsolatban.

Az Unilever londoni székhelyű vállalat, amely többek között olyan termékeket gyárt, mint a Dove szappanok, a Cif és a Domestos tisztítószerek, a Magnum fagylaltok és az Axe, Rexona tisztálkodószerek, arra számít, hogy a költségek inflációja 2023-ban is folytatódik, és az első félévre mintegy 1,5 milliárd eurós nettó anyagár-emelkedést prognosztizál. A csomagolt termékeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés