Előfizetői tartalom

Készül valamire a kormány a magánegészségüggyel

Portfolio
Takács Péter egészségügyi államtitkár szerint több, mint 30 000 orvos dolgozik a közfinanszírozott rendszerben Magyarországon, van tehát elég orvos a rendszerben. A probléma nem a létszámmal, hanem az ellátásszervezéssel van – mondta el a Népszavának adott interjúban. Beszélt arról is, hogyan kellene átalakítani az orvosképzést, milyen kapacitáson működik az egészségügy, és áprilisban online időpontfoglaló rendszert vezetnek be pilot jelleggel 30 kórházban.

Takács Péter egészségügyi államtitkár a Népszavának adott interjút, ennek főbb üzenetei: Takács Péter szerint az ápolói béremelésekre az uniós pénzek visszatartása miatt nem került sor év elején, de ha lesz időközben mozgástér, elképzelhető, hogy előrébb hozzák ennek a kérdésnek a rendezését, mint a jelenlegi júliusi időpont. Hozzátette, hogy jövőre az E-Alapból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés