Előfizetői tartalom

Sok jóval kecsegtet a többhetes időjárás-előrejelzés Európában

Portfolio
Az OMSZ a hivatalos oldalán tette közzé a Középtávú Időjárás-előrejelzések Európai Központjának térképeit, melyek a várható európai hőmérsékleti és csapadék anomáliát mutatják be. A térképek alapján arra számíthatunk, hogy következő napokban, hetekben továbbra is kitart az enyhe tél, az elmúlt 20 év átlagánál magasabb hőmérsékletre számíthatunk Európa jelentős részén.

A gázárak és Európa energiaellátása szempontjából idén különösen fontos volt, hogy mennyire lesz hideg a tél, és mennyi gáz marad az európai országok gáztárolóiban. Február közepén azt mondhatjuk, a télen eddig kegyes volt hozzánk az időjárás, ráadásul a következő napokban és hetekben egyelőre úgy néz ki, hogy marad az enyhe, az átlagosnál kissé melegebb időjárás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés