Előfizetői tartalom

Navracsics Tibor: még csak most kezdődnek majd a tárgyalások az egyetemi alapítványokról

Portfolio
A magyar kormány a jövő héten küldheti el a konkrét javaslatát az Európai Bizottságnak a vagyonkezelő alapítványok összeférhetetlenségéről, utána lehet arról tárgyalni – mondta az RTL-nek Navracsics Tibor, uniós fejlesztésekért felelős miniszter. A politikus arról is beszélt, hogy a távozó kormánytagok utódlásáról az alapítványok kuratóriumai dönthetnek majd.

A kormány már felkérte a minisztereket, hogy mondjanak le az egyetemi vagyonkezelő alapítványok kuratóriumaiban betöltött tisztségeikről, azonban az ajánlat nem csak erről szól – mondta Navracsics Tibor az RTL kérdésére. Az uniós fejlesztésekért felelős miniszter szerint a kormány pontosan tisztázni szeretné, kikre vonatkozik az összeférhetetlenség, illetve egy időtávot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés