Előfizetői tartalom

Tör előre a TikTok, de továbbra is a Facebook a magyar fiatalok kedvence

Portfolio
A BeRealt már minden tizedik fiatal használja naponta, de az applikáció penetrációja elmarad a TikTok és a Facebook népszerűségétől: előbbit minden második, utóbbit pedig tízből nyolc fiatal használja minden nap, derül ki az Ifjúságkutató Intézet friss, a magyarországi 15–29 éves fiatalok körében készült reprezentatív kutatásából.

Továbbra is a Facebook az a közösségi oldal, amelyet a 15–29 évesek leggyakrabban használnak mindennapjaik során. A magyar fiatalok csupán hat százalékát teszi ki azoknak az aránya, akik egyáltalán nem használják ezt a platformot. A Facebookot a YouTube és a TikTok követi, mindkettőt nagyjából azonos arányban veszik igénybe napi szinten a fiatalok, azonban a TikTok esetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés