Előfizetői tartalom

A megélhetési gondok megbonthatják a Kijevet támogató európai egységet?

Portfolio
Egy évvel Oroszország Ukrajna ellen indított háborúja után az európai közvélemény egységesen Kijevet támogatja – derül ki a Külkapcsolatok Európai Tanácsa (ECFR) nevű páneurópai agytröszt ma megjelent felméréséből. A tíz európai országban felvett közvélemény-kutatás alapján elkészült ECFR-elemzés szerint azonban ez az egység felbomolhat az európai lakosság megélhetési gondokkal kapcsolatos aggodalmai, valamint a migráció politikai kérdésként való esetleges újbóli megerősödése miatt.

A Külkapcsolatok Európai Tanácsa (ECFR) közvélemény-kutatási adatokon alapuló elemzést tett közzé az európai közvélemény ukrajnai háborúval kapcsolatos attitűdjéről. Az ECFR alapító igazgatója, Mark Leonard, valamint a szófiai Liberális Stratégiák Központja vezetője, Ivan Krastev által írt elemzés legfőbb következtetése szerint egy évvel Oroszország Ukrajna ellen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés