Előfizetői tartalom

Ehetőtányér üzemet adtak át Magyarországon - Ez lenne az új magyar sikersztori?

Portfolio
Európában évente mintegy 60 milliárd műanyag poharat használnak és dobnak ki. Ezt a helyzetet ismerte fel a magyar tulajdonú a Civita Group Zrt., amely a napokban adta át ehető pohár- és tányérgyártó gépsort magában foglaló üzemét, ahol további két új gluténmentestészta-gyártó gépsort is üzembe helyeztek a 2,5 milliárd forintos beruházás keretében. Az eseményen felszólalt Varga Mihály pénzügyminiszter is. A Civita Group tőzsdei kibocsátásra készül, április 12-én önálló befektetői klubot szentelünk ennek az eseménynek.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése? Új magyar tőzsdei cég születik? Most érdemes befektetői klubunkra regisztrálni! Információ és jelentkezés A magyar gazdaság kitartó, elkötelezett családokra, erős vállalkozásokra épül - mondta a pénzügyminiszter pénteken a Hajdú-Bihar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés