Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely: Magyarország nem tartóztathatná le Vlagyimir Putyint

Portfolio
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő ismerteti a szerdai kormányülésen meghozott döntéseket. A miniszter elmondta, Magyarország részt vesz a közös európai lőszerbeszerzésben, de Ukrajnába nem küld lőszert és fegyvereket. Kérdésre elmondta: az ársapkák maradnak, amíg az infláció érezhetően vissza nem esik. Április 30-ig él egyelőre az árstop, két héttel korábban döntenek a folytatásról. A Nemzetközi Büntetőbíróság Vlagyimir Putyinra kiadott elfogatóparancsát kommentálva Gulyás Gergely azt mondta, Magyarország nem tartóztathatná le az orosz elnököt, mert a magyar alkotmánnyal ellentétes a törvényszék statútuma, ezért azt nem hirdették és hirdethetik ki.

2023. március 23. 12:31 Véget ért a Kormányinfó, itt vannak a fontosabb pontok Gulyás Gergely sajtótájékoztatóján a következő fontosabb pontok hangzottak el: Az árstopok mindaddig maradnak, amíg az infláció érezhetően nem esik vissza. Április 30-ig élnek egyelőre az ársapkák...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái