Előfizetői tartalom

Nincs bérmegállapodás a Postánál

MTI
A Postás Szakszervezet és a Magyar Postások Érdekvédelmi Szövetsége szervezésében 19 vármegyéből 19 kézbesítő adott át petíciót a vállalat vezérigazgatójának, amelyben érdemi tárgyalást, elfogadható béremelési ajánlatot sürgetnek; a benyújtott petíciót a Magyar Posta vezérigazgatója átvette - közölte a Postás Szakszervezet csütörtökön az MTI-vel.

A közleményben hangsúlyozzák: a munkavállalói érdekképviseletek szerint tarthatatlan, hogy márciusra még nincs megegyezés a bérekről, a vállalat a munkavállalók felét garantált bérminimumon foglalkoztatja, azokat is, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.     Kapcsolódó cikkünk 2023. 02. 28. 1200 dolgozóját küldi el a Magyar Posta 2023. 02. 09. Egyszeri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés