Előfizetői tartalom

Lebuktatott elf bar-üzelmek: hatalmas illegális szállítmányt foglalt le a NAV

Portfolio
Senki nem fogja elfüstölni azt a több, mint nyolcezer „manórudat”, amelyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai foglaltak le a közelmúltban - írja a NAV a közleményében. A Kínából rendelt, csaknem harmincmillió forintos piaci értékű Elf Bar-szállítmányt kínai állampolgárok vették át Pest vármegye területén, azonban forgalomba hozniuk már nem sikerült.

A NAV Repülőtéri Igazgatósága szűrte ki a gyanús küldeményt, amely nagy mennyiségű Elf Bart rejtett. A budapesti pénzügyi nyomozók felderítő munkája révén gyorsan fény derült arra is, kit takar a címzettként feltüntetett becenév, és rövid úton lenyomozták a csomag megrendelőjét is. A nyomozók a küldemény címzettjét és üzlettársát a kézbesítéskor fogták el....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés